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라이프

연구: 하루에 설탕 2큰술 이상을 먹으면 45가지 만성 질환에 걸릴 위험이 높아집니다.

중국 연구팀은 과거에 급성 또는 만성 질환으로부터 자유로웠던 사람들의 식당의 소비와 건강 결과를 비교한 모든 가능한 연구를 검토했다.연구원들은 식당의 소비와 만성 질환 사이의 몇 가지 해로운 연관성을 발견했다.하루에 설탕 2큰술 이상을 먹으면 심장병, 고혈압, 당뇨병, 천식, 통풍, 충치, 우울증, 췌장암 등 45가지 만성질환에 걸릴 위험이 높아지는 것으로 나타났다.그들의 우산 리뷰에는 8,600개의 기사에서 73개의 연구가 포함되었고 영국 의학 저널에 발표되었습니다.

설탕 섭취 증가는 관상동맥 심장병, 당뇨병, 췌장암과 관련이 있다

연구원들은 설탕이 10가지 다른 심혈관 결과, 7가지 다른 암, 그리고 18가지 내분비 및 대사 장애의 위험을 증가시킨다는 것을 발견했습니다.10개의 다른 신경정신과, 치과, 간, 골격, 그리고 알레르기 결과도 하루에 25그램 이상의 설탕 섭취와 관련이 있었다.

설탕이 첨가된 음료를 섭취한 사람들은 더 높은 이소성 지방 축적과 체중 증가를 가질 가능성이 더 높았다.이러한 음료에는 탄산 및 비탄산 탄산 음료, 과일 음료, 스포츠 및 에너지 음료가 포함됩니다.일주일에 이러한 음료의 1회 이상 섭취하는 것은 유방, 전립선 및 췌장 종양 발생률이 더 높은 것과 관련이 있습니다.또한 설탕이 첨가된 음료를 하루에 250mL씩 추가로 섭취할 때마다 통풍 위험은 4% 증가하고 관상동맥 심장병 위험은 17% 증가하며 모든 원인 사망 위험은 4% 증가한다.

식단에 첨가된 설탕은 또한 지방 간 질환과 근육 조직의 지방 발달을 일으킨다.설탕 섭취의 증가는 또한 성인의 높은 LDL 콜레스테롤 수치, 소아 비만, 그리고 잠재된 자가 면역 질환과 관련이 있습니다.또한 연구 결과 과당 섭취량이 하루 25g 증가하면 췌장암은 22% 증가하는 것으로 나타났다.

저자들은 "건강에 대한 설탕의 악영향을 줄이기 위해 설탕이 첨가된 음료의 소비를 1회분/주(약 200-355mL/주) 이하로 제한하는 것이 권장된다"고 결론지었다.

고과당 옥수수 시럽은 오늘날 만성 질환의 주범이다

"우산적인 검토는 높은 식당의 섭취, 특히 과당이 함유된 설탕의 섭취가 많은 건강상의 결과와 해롭다는 것을 보여줍니다,"라고 쓰촨 대학 서중국 병원의 Liangren Liu 부교수는 말합니다.

고과당 옥수수 시럽은 오늘날 증가하는 만성 질환과 감염성 질병 사망률의 모든 근본적인 공존병의 주범이다.HFCS는 공중 보건 위기이다. 왜냐하면 HFCS는 스탠다드 미국 국회 내내 다양한 제품에 추가되고 의도적으로 소비자의 뇌를 제품에 중독시키도록 고안되었기 때문이다.

HFCS에서 포도당 대비 과당의 비율이 높은 것은 뇌를 중독시키기 위한 것이다.연구자들은 과당의 높은 비율이 "중독성 및 대사 질환과 관련된 신경 및 생리학적 변화"를 일으킨다는 것을 알아냈다.

신체가 세포 수준에서 기능하기 위해 약간의 설탕을 필요로 하는 반면, 너무 많은 설탕은 세포막의 지질 구성을 빠르게 악화시킨다.연구 결과에 따르면 체내의 과도한 당분은 세포막의 구성을 방해하는 지방산으로 전환되어 다불포화지방산(PUFA)의 농도를 낮춘다.세포의 미토콘드리아 막에 있는 PUFA의 농도를 낮춤으로써, 과도한 당분은 미토콘드리아에 스트레스를 주면서, 몸 전체에 걸쳐 이러한 중요한 에너지 센터의 효율성을 손상시킨다.

주스 박스, 콜라, 스포츠 음료에서 나오는 설탕 러시는 지속 가능한 에너지가 아니다.지속 가능한 세포 에너지가 상실되면 하루 종일 피로와 피로가 계속된다.많은 사람들이 이 피로와 싸우기 위해 설탕이 든 음료를 마시지만, 이것은 질병과 에너지 손실의 악순환을 지속시킬 뿐이다.이러한 계속되는 피로와 피로는 과도한 설탕이 미토콘드리아에 해를 끼치고 크렙스의 에너지 순환을 효율적으로 수행하는 것을 막은 결과이다.


Study: Eating more than 2 tablespoons of sugar a day increases your risk of 45 chronic diseases


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(Natural News) A team of Chinese researchers reviewed all available studies comparing dietary sugar consumption and health outcomes in people who were previously free from acute or chronic diseases. The researchers found several harmful associations between dietary sugar consumption and chronic diseases. It turns out, eating more than two tablespoons of sugar per day (25 grams) increases one’s risk of forty-five chronic diseases, including heart disease, high blood pressure, diabetes, asthma, gout, tooth decay, depression, and pancreatic cancer. Their umbrella review included 73 studies from 8,600 articles and was published in the British Medical Journal.

Increased sugar consumption is linked to coronary heart disease, diabetes, pancreatic cancer

The researchers found that sugar increases one’s risk of ten different cardiovascular outcomes, seven different cancers, and eighteen endocrine and metabolic disorders. Ten other neuropsychiatric, dental, hepatic, osteal, and allergic outcomes were also associated with sugar consumption greater than 25 grams per day.

Individuals who consumed sugar-sweetened beverages were more likely to have higher ectopic fatty accumulation and increased body weight. These drinks include carbonated and non-carbonated soft drinks, fruit drinks, and sports and energy drinks. Greater than one serving of these beverages per week is linked to higher rates of breast, prostate, and pancreatic tumors. Moreover, each additional 250mL/day of sugar sweetened beverage increases the risk of gout by 4%, the risk of coronary heart disease by 17%, and the risk of all-cause mortality by 4%.

Added sugars in the diet also cause fatty liver disease and the development of fat in the muscle tissue. Increased sugar intake is also associated with higher LDL cholesterol levels, childhood obesity, and latent autoimmune diseases in adults. The study also found that a 25g/day increase in fructose consumption was associated with a 22% increase in pancreatic cancer.

The authors conclude that “limiting the consumption of sugar sweetened beverages to less than one serving/week (approximately 200-355 mL/week) are recommended to reduce the adverse effect of sugars on health.”

High fructose corn syrup is the main culprit behind today’s chronic diseases

“The umbrella review shows that high dietary sugar consumption, especially intake of sugars that contain fructose, is harmfully associated with large numbers of health outcomes,” says Associate Professor Liangren Liu of the West China Hospital at Sichuan University.

High fructose corn syrup (HFCS) is the main culprit behind today’s increasing chronic diseases and all the underlying comorbidities behind infectious disease mortality. HFCS is the public health crisis, for it is added to a variety of products throughout the Standard American Diet and is intentionally formulated to addict consumer’s brains to the products.

The higher ratio of fructose to glucose in HFCS is intended to addict the brain. Researchers have found that this higher ratio of fructose causes “both neural and physiological changes associated with addictive and metabolic diseases.”

While the body needs some sugar to function at the cellular level, too much sugar quickly deteriorates the lipid composition of cell membranes. Research shows that excess sugars in the body convert to a fatty acid that disrupts the makeup of the cell membranes, lowering the concentration of polyunsaturated fatty acids (PUFAs). By lowering the concentration of PUFAs in the mitochondrial membrane of cells, excess sugars put stress on the mitochondria, damaging the efficiency of these all-important energy centers throughout the body.

A sugar rush, whether from a juice box, a cola, or a sports drink, is not sustainable energy. When sustainable cellular energy is lost, one feels ongoing bouts of fatigue and tiredness throughout the day. Many people reach for a sugary drink to combat this fatigue, but this only perpetuates a vicious cycle of disease and energy loss. This ongoing tiredness and fatigue is the result of excess sugar harming the mitochondria and stopping it from efficiently carrying out the Krebs’s energy cycle.

 

Natural News

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